Vanha vieraskirja

Huomautus: Tämä vieraskirja on nykyään vain luettavissa.

26 kommenttia:

 1. moikka!

  olenkin täällä tällä kertaa vähän uusilla asioilla, nimittäin linkkarikirjettä lähettelemässä! c:' muilta asioilta kun hetkeksi ehtii livahtamaan pakoon niin täytyyhän sitä tulla teillekin hieman elämänmenosta kertomaan :D

  tosiaankin, tuon kirotun koulun kanssa on ollut ihan hirvittävän paljon hommia, en edes tiedä että mitenkä minä jo näin aikaisin elämässä päädyin pyörimään pelkän koulun ympärillä... kokeita pukkaa suunnilleen joka viikko, arvosteltavia kotitehtäviä, esseitä sun muita on ihan riittävästi niitäkin, pelkästään kaiken sen ajattelu sattuu sydämeen ':D juuri viimeistelin muistiinpanoni huomista historian esseetä varten ja tein hieman muitakin läksyjä alta pois, ja nyt on oikein hyvä olo kun sai jotain vihdoinkin tehtyä!

  gardyloon puolella on ollut pelottavan hiljaista, mutta kuolemassa ei olla! runoja tulee vielä aina kun vain niitä pääsen raapustelemaan :D joulukin alkaa jo lähestyä, ihanaa! joulu on kyllä aivan ihastuttava aika vuodesta, tunnelma ihan katossa ja ruoka on herkullista. en edes malta odottaa ihanaa (mutta inhottavan lyhyttä) joululomaa, saa vain käpertyä peiton alle koko päiväksi hyvä kirja kädessä. mahtavaa!

  meillekin päin saa tulla omia kuulumisiaan kertomaan, mutta mikään pakko ei ole ^-^ hyvää joulun odotusta tänne!

  - JW

  ps. en ollut aivan varma että minne tämän lähettäisin, toivottavasti tämä ei ole aivan liian väärä paikka? :D

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Harmi, että läksyt, esseet ja kokeet vievät sinulta niin paljon aikaa ja voimia. Tsemppiä! Hienoa, että aikaa kuitenkin jää myös Gardyloon päivittämiselle. Odotan innolla uusia tekstejä!

  Pidän itsekin joulusta paljon, se on lempijuhlani. Ja on ihanaa päästä lomailemaan hetkeksi.

  Myös Parantajan polussa on ollut tässä parin viikon ajan hiljaista. Aiomme olla joulun jälkeen aktiivisempia.

  Kiitos kirjeestä! Ja juu, viestisi on oikeassa paikassa. Tulen vastaamaan myös teidän puolelle.

  VastaaPoista
 3. Hei! Uuden vuoden myötä on tullut taas aika tehdä linkinvaihtotarkastus, eli jos haluatte vielä jatkaa linkinvaihtoa Ensimmäisten klaanien kanssa, lähettäkää viestiä meidän viekkuun tammikuun aikana. Tähtiklaani valaiskoon polkujanne!

  VastaaPoista
 4. Vastattu. Tähtiklaani valaiskoon myös teidän polkunne!

  VastaaPoista
 5. Hei! Kyselitte linkinvaihtoa Juuripolussa, ja tulin ilmoittamaan että se käy hyvin! Lisään linkkinne hetimmiten!

  VastaaPoista
 6. Hei! Kyselemänne linkinvaihto Niitynkukan kanssa käy mainiosti! Hyvää ja onnellista uutta vuotta myös tänne! :>

  VastaaPoista
 7. Hei! Linkinvaihto Tarinamökin kanssa käy mainiosti! Lisään linkkinne ja toivon teidän lisäävän linkkimme kahden viikon kuluessa. (:

  VastaaPoista
 8. Hei, kyselitte linkinvaihtoa Soturin sydämen kanssa. Tulin ilmoittamaan, että se sopii mainiosti ja olin lisännyt linkkinne! ^^

  - Masi -

  VastaaPoista
 9. Saman tien saavuin uudelleen, koska olitte myös kyselleet Kohtalon Siipien kanssa linkinvaihtoa. Sopii siis myös KS:n kanssa linkinvaihto ja olen lisännyt myös sinne linkkinne ^^

  - Masi -

  VastaaPoista
 10. Hei! Linkinvaihto Pakkaskiteen kanssa käy ^^. Lisäämme teidät listaamme!

  < Pakkanen >

  VastaaPoista
 11. Heips! Päädyin sivullenne monen linkin takaa omasta roolipelistäni Kohtalon kynsistä ja tulin pyytämään linkinvaihtoa Kohtalon kynsien kanssa. Jotta tiedän vastauksen niin voisit heittää vastauksesi myös meille päin tähän vieraskirjaan: http://kohtalonkynnet.boards.net/thread/449/linkinvaihto. Kiitos.

  Hyvää vuotta 2019 ja onnea ja menestystä, toivottaa Akama.

  VastaaPoista
 12. Linkinvaihto käy! Tulen vastaamaan myös teidän vieraskirjaanne ja lisään linkkinne. Ja samoin myös teille.

  VastaaPoista
 13. Heippa! Tulin tänne Helmikuun linkkarikirjeen kanssa, mutta tämä toimii myös samalla erittäin myöhäisenä Tammikuun linkkarikirjeenä. x)

  Mutta siis, Tarinamökissä on nyt ollut hetken hiljaista, kun en ole kerinnyt päivittelemään, mutta kirjoiteltua on tullut! Itselleni kuuluu hyvää, mutta 2019 on lähtenyt aivan liian nopeasti käyntiin ja kaikki jutut vaan kiitää ohi ilman, että niitä huomaa. Lomailua ja kirjoittamista on jo mahtunut mukaan uuteen vuoteen, kuin myös opiskelua ja paljon kiireitä. Mitään mullistavaa ei kuitenkaan ole tapahtunut, vaikkakin myönnän, etten ajatellut vuoden alkavan näin vauhdilla! Nyt mennään jo Helmikuussa ja edelleen kiireitä riittää. Tammikuu varsinkin kiisi ohi aivan todella nopeasti, enkä sitäkään oikein hahmota vieläkään. Mutta lyhyesti sanottuna: Minulle kuuluu hyvää ja Tarinamökille kuuluu hyvää, vaikkakin vähän hiljaista. ;)
  Mitäs teille tänne kuuluu? Onko tapahtunut jotain uutta?

  VastaaPoista
 14. Kiitos kirjeestä!

  Neksukka kertoi tammikuussa suunnitelmiaan tälle vuodelle postauksessa “...ja hyvää uuttavuotta?”, suosittelen lukemaan! Kaikki hänen mainitsemat asiat ovat ehdottomasti tavoittelemisen arvoisia. Nyt Neksukka suunnittelee uutta postausta, joka tulee olemaan jotain, mitä Parantajan polussa ei olla ennen nähty. Itse jatkoin perinteisesti uutisilla sekä Kertomattomien tarinoiden ja Thunder Risingin arvosteluilla, eiliseen asti...

  Silloin aloimme ottamaan yhteistyöläisiä ja pääsin ilmoittamaan ensimmäisestä yhteistyöläisestämme, Kuupolusta! Odotan innolla, mitä juttuja päästään suunnittelemaan ja toteuttamaan Tähtikissan kanssa. Pidämme silmät auki uusien yhteistyöläisten varalta, mutta emme aio kiirehtiä näiden asioiden kanssa.

  VastaaPoista
 15. Moikka! Metsäketo on muuttanut uuteen osoitteeseen WixSiten puolelle. Ilmoitattehan, jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa kanssamme.

  VastaaPoista
 16. http://saraliekki.suntuunbi.com

  Hei linkinvaihtaja!

  Koska Suntuubi.com lopettaa, kuolee luultavasti Tarinaköynnöskin sen mukana. Jos ei, ilmoitamme uuden osoitteemme tänne vieraskirjaan.

  ~ Sivujemme linkin voi toistaiseksi poistaa linkinvaihtolistoilta!

  T: Tarinaköynnöksen ylläpito

  VastaaPoista
 17. Zare, linkinvaihdon jatkaminen sopii hyvin.

  Tuhkatassu ja Pelkotuoksu, harmillista, mutta ymmärrämme päätöksenne. Poistamme linkkinne linkinvaihtajien listasta, mutta seuraamme sivujanne sen varalta, että päädytte toiseen ratkaisuun.

  VastaaPoista
 18. Heippa arvon linkinvaihtaja!

  Suntuubi lopettaa toimintansa, mutta tämä ei tarkoita, että Soturin sydän kuolisi samalla.
  Olemme muuttaneet tietomme tähän osoitteeseen -> https://soturinsydan.weebly.com/
  Mutta varsinainen roolipelaaminen tapahtuu täällä -> http://soturinsydan.forumotion.eu/

  Olisiko mahdollista saada linkkimme osoitteen korjaus (ei ole väliä linkittääkö weeblyyn vai foorumille)? Mikäli on jotakin kysyttävää, voitte jättää viestiä Weeblyn yhteys-osioon, jossa on chatti, tai sitten foorumin vieraskirjaan.

  Hyvää kesää - toivottaa Soturin sydämen ylläpito

  VastaaPoista
 19. Heippa! Ensimmäiset klaanit muuttaa kunnolla maanantaihin mennessä, joten jos voisitte muuttaa ositteen uudeksi linkinvaihtolistassa, eli https://ensimmaisetklaanit.home.blog/

  VastaaPoista