perjantai 10. elokuuta 2018

Jännitys tiivistyy!

Art House esitteli Instagram-storyssaan Klaanien salaisuuksia. Kirja näyttää sisältävän esimerkiksi tietoa Leijonaklaanista, Tiikeriklaanista ja Leopardiklaanista, lyhyttarinoita ja karttoja.

Nämä videot saivat meikäläisen kiinnostumaan kunnolla Klaanien salaisuuksista. Entä te, kuinka innoissanne olette tästä kirjasta?

Muistin virkistykseksi, Klaanien salaisuudet saapuu kauppoihin ensi viikolla.


Tätä karttaa ei olekaan nähty aikaisemmissa kirjoissa!

perjantai 3. elokuuta 2018

Nana Siroselle etsitään haastattelijoita

Lokakuussa järjestetään Turun kirjamessut, ja luvassa on myös Soturikissat-aiheista ohjelmaa. Sarjan suomentajan, Nana Sirosen, haastattelemisesta kiinnostuneet voivat ilmoittautua lähettämällä Art Houselle direct-viestin Instagramissa.

Tarkempaa tietoa löytyy tapahtuman virallisilta sivuilta.


maanantai 16. heinäkuuta 2018

Klaanien salaisuuksien julkaisupäivä siirtyy

Klaanien salaisuudet ei ilmestykään suomeksi tässä kuussa, kuten aiemmin luultiin. Tietosanoman sivuilla lukee kirjan ilmestyvän viikolla 33, 13.-19.8. Kiitokset ilmoituksesta Savuvarjolle!


Tässä vielä kysymys teille: aiotteko lukea Klaanien salaisuudet, kun se ilmestyy suomeksi? Jos alkuperäisversion lukeminen kiinnostaa enemmän, kannattaa käydä varaamassa se Vaskissa!

torstai 12. heinäkuuta 2018

Fanien järjestämä Soturikissat-tapahtuma Iitin kirjastossa 13.7!

Instagramin @kolmikisut-käyttäjän ylläpitäjät ilmoittivat tämän kuun alussa järjestävänsä Soturikissat-tapahtuman Iitin kirjastossa huomenna 13.7 klo 13.30-15.30. Kirjasto sijaitsee Kausalassa, Kouvolan ja Lahden lähellä. Tapahtuman kilpailujen palkinnot, kissanaamarit ja kolme Unohdettu soturi-kirjaa, lahjoitti Art House. Tässä vielä kuva niistä.

Aiotteko mennä tuonne? Itse en pääse. :/

tiistai 10. heinäkuuta 2018

Kirjoista hieman päivitettävää

Hui, se on minä täällä taas, Nekku. En nyt ala selittelemään, missä oon ollu. Oon ollut aikalailla piilossa ja hiljanen, enkä keksi mitään hyvää tekosyytä tähän, joten en nyt sitten osaa sanoa mitään...
Kuitenkin, kuten edellisestä postauksesta käy ilmi, oon ottanu Aurinkomursun kaverikseni pitämään tätä blogia, koska mulle tulee yksin herkästikkin unohdettua ja on muutenkin kivempi, kun on jotain apua, varsinkin kun Aurinkomursu on useinkin jo auttanut mua informoimalla tietoa!!


Viimesestä kirjapostauksesta onkin jo aikaa... Tällä kertaa käyn läpi uusia julkaisuja, jotka on joko jo julkaistu tai on tiedossa, että tullaan julkaisemaan.

Viimeksi, kun puhuin suomennoksista, puhuin Kuun merkin suomentamisesta... Kirja on julkaistu jo suurinpiirtein ikuisuus sitten, sen itselleni hankin ja luin. Olin jopa hieman yllättynyt, huomattava ero edeltäjäänsä Yön kuiskauksiin...


Niin, tää Yön kuiskaukset oli mulle henkilökohtasesti vähän pettymys. Normaalia paksumpi kirja, mutta en saanut siitä juuri mitään irti. Kesti hyvinkin kauan saada tää kirja luetuksi, koska ei mus ihan napannut.


Unohdettu soturi on taidettu muuten julkaista myös jo... Tosin, mä en oo sitä vielä käsiini saanut, mutta tarkotus ois sekin hankkia itselleni.


Tulevia julkaisuja ovat ainakin seuraavat;
-9.4.2019 ilmestyy uuden ja samalla myös jo seitsemännen saagan, The Broken Coden, ensimmäinen kirja; Lost Stars. Itse henkilökohtaisesti pidän tuon saagan nimestä, ja myös kirjan nimestä. Toivottavasti on kauniin nimensä ansainnutta tekstiä, Erinit tuntien, kyllä taitaa olla!!
-4.9.2019 ilmestyy novellikokoelma The Path Of A Warrior, joka sisältää novellit Redtail's Dept Tawnypelt's Clan ja Shadowstar's Life.

perjantai 6. heinäkuuta 2018

Uusi ylläpitäjä esittäytyy!

Moi kaikille! Täällä kirjoittelee blogin uusi ylläpitäjä, Aurinkomursu. Jutellessamme Instagramin yksityisviesteissä Nekun kanssa, sovimme, että tulen toiseksi ylläpitäjäksi.

Olen tosiaan Instagramiin koukuttunut mursufani. Erin Hunterin kirjoista olen tykästynyt Soturikissoihin ja Selviytyjiin. Etsijöidenkin lukemista aloittelin, mutta se ei kauaa inspiroinut. Voisin vaikka kertoa lempihahmojani. Perusteluja en viitsinyt kirjoittaa juonipaljastuksia välttääkseni.

Soturikissat:
 • Pitkätähti
 • Tammisydän
 • Kukkasade
 • Kimalaisraita
 • Viimaturkki
 • Lommolento
Selviytyjät:
 • Nilkku
 • Jahti
 • Koppis
 • Ohdake
 • Vasama
Tänne tulen luultavasti kirjoittamaan enimmäkseen uutispostauksia, tulevien kirjojen lisäksi myös esimerkiksi Soturikissat-tapahtumista.

Ylläpidän myös toista blogia, Fiktiolinnaa, jonne ei tule enää ainakaan kovin paljon juttua Erin Hunterin kirjoista. Mutta nyt alankin opetella Bloggerin käyttöä, moikka!