Vieraskirja

Huomautus: Tämä on 23.9.2019 luotu uusi vieraskirja. Vanhaa vieraskirjaa (linkki), voi edelleen lukea, mutta sinne ei ole enää mahdollista laittaa viestejä kommentointitoiminnon poistamisen myötä.

Vieraskirjaan kuuluu yleinen palaute, kysymykset, postaustoiveet, muut ehdotukset ja linkinvaihtoasiat. Jyrkästi kiellettyä on mainostaminen ja epäasiallinen käytös.

Linkinvaihdosta kiinnostuneiden pitäisi lukea tämän linkin takaa löytyvä sivu. Jos me olemme ehdottaneet linkinvaihtoa, se ei ole välttämätöntä.

Emme tällä hetkellä ota uusia yhteistyöläisiä vastaan.

5 kommenttia:

 1. Hei! Niitynkukka siivoaa linkinvaihtajiaan, joten vastatkaahan kahden viikon sisään Niitynkukan vieraskirjaan jos olette halukkaita jatkamaan linkinvaihtoa. Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Ensimmäiset klaanit siivoaa linkkilistaansa: oletteko halukkaita jatkamaan linkinvaihtoa? Ilmoittakaa meille päin 21.5. mennessä, tai poistamme teidät linkkilistalta.

  VastaaPoista
 3. Hei! Linkinvaihto kirje on vähän jäänyt, hups :"D Kuitenkin, hopeaklaani ei aivan kuollut suntuubin myötä, vaihdoimme aihetta tosin. Nykyään kuljemme Eristäytyneet nimellä ja sivumme ovat https://eristaytyneet.weebly.com/ Olisi kunnia jos päivittäisitte linkin!

  VastaaPoista
 4. Heippa!
  Soturin Sydämen sivuja on uudistettu, ja uusi osoitteemme on tällä hetkellä skrpsoturinsydan.wixsite.com/soturin-sydan!
  Arvostaisimme suuresti, jos kyseinen uusi sivuosoite päivitettäisiin linkinvaihtoon~

  Kiitos, ja aurinkoista Helmikuuta teille <3
  - Soturin Sydämen ylläpito

  VastaaPoista