tiistai 3. joulukuuta 2019

Luukku 3 - Onko Tähtiklaani totta?

Heippatirallaa murut! ♥
Täällä taas pitkästä aikaa mie, toivottavasti ette ehtiny jo luulla et oon kokonaan kadonnu. :(
Joulukuu onkin tässä taas vaihteeks rymistelly tulemaan ja olin jo kaikelta koulustressiltä unohtaa, että tää kolmas luukkuhan oli mulla ittelläni. Nooh, ei tässä mitään hätää oo, päästän teidät nyt vain nauttimaan siitä, kun avaan sanaisen arkkuni mielenkiintoisan kysymyksen parissa.'


Onko Tähtiklaani totta?
Sanon heti suoraan, Tähtiklaani itsessään ei ole totta. Soturikissat on fiktiivinen kirjasarja. Tää tavallaan jo rikko kaiken "magian" tuosta ympäriltä, mutta olisin kumminkin ton saman ennemmin tai myöhemmin tässä päätynyt toteamaan.
On kuitenkin mahdollista, että kissat, ja muutkin eläimet, pääsisivät jonnekin kuoleman jälkeen. Yksikään eläin ei oo vielä tullu haudan takaa kertomaan, millaista elämä on kuoleman jälkeen vai onko sitä ollenkaan.
Itte oon pienempänä kuvitellu, että eläimille ois erikseen "oma taivas" jonne niitä vois kuoleman jälkeen mennä kattoo. Tää on edelleen jotenkin kiehtova ajatus. Jos ajatellaan, että ihmisellä voisi potentiaalisesti olla kuolemanjälkeinen elämä niin miksei tämä sama pätisi myös eläimiin?
Painotan edelleen sitä, ettei me voida tietää mitään. Ehkä kuoleman jälkeen ei oo mitään, tai sitten onkin. Ja herää kysymys siitä, mitä oikeasti hyötyy siitä, jos ei ikinä kyseenalaista yleistä, ehkä hieman tylsähköä, ajattelumallia. Kokeilkaa miettiä näitä asioita. Näihin kysymyksiin ei oo yhtä ainoaa oikeaa vastausta, koska jokainen vastaus on yhtä todennäköisesti oikea, kuin jonkun toisen aivan täysin erilainen vastaus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti