Erikoisseikkailut

Tulitähden tehtävä


>>Harmaa kolli tuijotti Tulitähteä surusta kiiltävin silmin. "Olen odottanut sinua jo pitkään. Olet vahva kissa ja päällikkö, eikä suonissasi virtaa pettureiden verta."<<
Soturikissaklaanien välissä vallitsee viimein rauha, mutta myrskyklaanin päällikkö Tulitähti näkee ahdistavia näkyjä epätoivooisesti pakenevasta kissaklaanista. Pian hänelle paljastuu järkyttävä salaisuus! Hänen soturiesi-isänsä Tähtiklaanissa ovat valehdelleet. Mistä oikein on kysymys? Kumppaninsa Hiekkamyrskyn kanssa Tulitähti lähtee vaaralliselle matkalleen etsimään totuutta ja suorittamaan mahdottomalta tuntuvaa tehtävää. Mikä matkan määrä lieneekään, yksi asia on selvä: Mikään ei ole enään ennallaan.

 Taivasklaanin kohtalo


>>Tartu hetkeen! Kohtalo on tuleva. Etsimmepä sitä tai emme.<<

On kulunut kuusi kuuta siitä, kun Tulitähti ja Hiekkamyrsky lähtivät uudelleen perustetun Taivasklaanin luota takaisin kotimetsäänsä. Uusi klaani kukoistaa Lehtitähti päällikkönään.
Päällikön tehtävä ei kuitenkaan ole helppo: Taivasklaani elää aivan eri maailmaa kuin metsän klaanit, eikä soturilaki tarjoa ratkaisuja kaikkiin ongelmiin. klaanin sisällä kykee erimielisyyksiä, klaaniin tulleet kaksijalkalan kissat salailevat jotain, ja varapäällikkö näyttää hautovan uhkaavia suunnitelmia. Reviirillä tuntuu rottien haju.
Lehtitähti haluaa uskoa klaaninsa selvivän, toisin kuin muinainen Taivasklaani. Pian hän on kuitenkin perimmäisen kysymyksen ääressä: Onko klaani sittenkin tuhon oma?


 Sinitähden tarina


>>Sinä olet tuli, joka roihuaa metsässä...
Mutta varo! Vesi tuhoaa hurjimmatkin liekit.<<

Epävarmoina ja rauhattomina aikoina syntyy Myrskyklaaniin siniharmaa naaraspentu, Sinipentu. Hänen on ennustettu olevan voimakas kuin tuli ja nouseva suuruuteen.
Soturinimensä ansaittuaan Siniturkki pyrkii kohti unelmaansa, klaanin päällikkyyttä. Kaikki ei kuitenkaan mene suunnitelmien mukaan, ja nuoruuden huolettomuus on pian enää kaukainen muisto. Onnettomuudet seuraavat toisiaan, eikä valtataistelu klaanissa jätä valinnanvaraa.
Syvällä sisimmässään Siniturkki tietää tekevänsä mitä vain klaaninsa hyväksi - vaikka joutuisi uhraamaan kaiken.


Väärätähden lupaus

 Väärätähden lupaus 


>>Sinun on luvattava, että olet klaanillesi uskollinen yli kaiken. Se mitä haluat itsellesi ei ole mitään verrattuna klaanisi tarpeisiin. Ei mitään.<<


Jokiklaaniin on syntynyt kaksi tervettä pentua, Tammipentu ja Myrskypentu. Koko klaani on hyvillään, eritoten rohkeiden ja luonnostaan lahjakkaiden pentujen ylpeä emo.Utelias Myrskypentu joutuu kuitenkin onnettomuuteen ja vammautuu pysyvästi. Pöyristynyt emo nimeää hänet uudelleen Vääräpennuksi ja hylkää hänet.Vääräpentu kasvaa ja alkaa haaveilla klaanin päällikkyydestä. Pian hänen uniinsa ilmestyy salaperäinen kissa, joka vihjailee hänelle ennustuksista ja tuntemattomista kohtaloista. Unikissa lupaa, että Vääräpentu voi saada kaiken haluamansa, kunhan hän vannoo ikuista uskollisuutta Jokiklaanille.Kukaan ei voisi kuvitellakaan, millaisia kauhuja ja tuhoa harkitsemattomasti lausuttu, harmittoman tuntuinen lupaus voi saada aikaan.Ensimmäisissä Soturikissat-kirjoissa seikkailee Jokiklaanin päällikkö Väärätähti. Väärätähden lupaus on itsenäinen erikoisseikkailukirja, joka kertoo Väärätähden tarinan pennusta klaanin päälliköksi.


 Keltahampaan salaisuus

Keltahampaan salaisuus.jpg
>>  Voisiko yksi salaisuus tuhota kaiken...<<
Keltapentu on pieni varjoklaanilainen, joka odottaa innolla kasvamistaan isoksi, pelottomaksi soturiksi. Päästyään oppilaaksi, suoritettuaan koulutuksensa ja saatuaan viimein soturinimensä hän kuitenkin ihmeekseen tajuaa, ettei hänen käpäliään ole tarkoitettu taistelemiseen; hänen todellinen kohtalonsa on tulla parantajaksi.Keltahammas aloittaa parantajakoulutuksensa vastahakoisesti. Pian häntä alkavat piinata uninäyt, joita hän ei täysin ymmärrä, sekä pahaenteinen aavistus tulevaisuudesta. Hän ei kuitenkaan vielä tiedä osakseen tulevasta hirvittävästä salaisuudesta, joka voisi tuhota soturikissaklaanit tyystin.

 Pitkätähden kostoVatukkatähden myrsky


Suuren taistelun jälkimainingeissa neljän kissaklaanin välit ovat taas kireät. Liittolaisuudet ovat rauenneet, uskollisuus on joutunut koetukselle, ja uusi päällikkö on noussut Tulitähden paikalle.

 Legendaarisen päällikön käpälänjälkien täyttäminen olisi vaikeaa kenelle hyvänsä kissalle, ja Vatukkatähdellä on lisäksi edessään vaikea tilanne: riista ei riitä, kissat ovat haavoittuneet ja Myrskyklaanin voima on enää muisto entisestä. 

Vatukkatähden on otettava paikkansa nopeasti, koska taivaanrannassa häämöttää jo uusi uhka - myrsky, jollaista soturikissat eivät ole koskaan ennen kokeneet. Tähtien enne-saagan lopussa nousee Myrskyklaanin päälliköksi varapäällikkö Vatukkakynsi. 


Moth Flight's Vision

Epävirallinen suomennos 
takakannesta:

 >> Kohtalo kutsuu klaanien aamunkoittona. >>

Viisi soturiklaania on perustettu jälleen ja metsässä vallitsee rauha - mutta hyvin epävakaa sellainen , ja eräs nuori Tuuliklaanin kissa etsii yhä paikkaansa. Perhon Lentoa piinaa näyt oudoista henkikissoista, jotka vaikuttavat kutsuvan häntä kohti kaukaisessa häämöttäviä korkeita kiviä... Kauas hänen klaanistaan jossa häntä pidetään typeränä pää pilvissä kulkevana pentuna. Kun Perhon Lennon johdatus melkein aiheuttaa kauhean onnettomuuden, hän lähtee matkalle, joka paljastaa hänen uniensa salaisuuden - ja hänen kohtalonsa. Perhon Lennon matkaa ei olisi voinut yksikään kissa ennustaa, ja hänen matkansa tulee määräämään kaikkien klaanien kohtalon sukupolvien ajaksi.

     Hawkwing's Journey


Tigerheart's Shadow


Crowfeather's Trial


Squirrelflight's Hope

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti