maanantai 23. syyskuuta 2019

Asiaa

Moi, Aurinkomursu tässä postaamassa. Tiiän, jäin vasta pari päivää sitten tauolle, mutta koska oon tätä asiaa miettinyt paljon taukoo ennenkin, voin olla täysin varma siitä että oon päätökseni tehnyt.

Elikkä siis, lopetan tän blogin ylläpitämisen. Ymmärrän, tää varmaankin tuli yllätyksenä kaikille, enkä mäkään ois aluks uskonut päätyväni tähän päätökseen nyt, kun oon ollut Parantajan polun ylläpitäjänä vasta päälle vuoden. Mutta en oikeesti usko, että on järkevää pitkittää tätä päätöstä enempää. Ei tää oo hätiköidysti tehty päätös, vaan oon oikeesti miettiny tätä kunnolla, vaikkakin lyhyen ajan sisällä.

Parantajan polun ylläpitäminen on ollu mahtava kokemus, mutta oon tullut siihen tulokseen, etten enää innostu bloggaamisesta samalla tavalla kuin ennen. Tää myös tarkoittaa sitä, että peruutan osallistumiseni joulukalenteriin. Ja noh, aiemmin mainitsemani Soturikissat 10v Suomessa-spesiaali-ideani itse ainakin hylkään. Julkaisemani postaukset pysyvät toki jälkikäteenkin luettavissa.

Tuun kuitenkin edelleen vierailemaan Parantajan polussa katsomassa Neksukan ja Kauramaidon postailuita. Mut tavoittaa parhaiten Ig-tililtäni @aurinkomursu. Päivittelen sinne kuulumisiani aktiivisesti.

Noh, tähän tää viimeinen postaukseni loppuu. Haluun vielä korostaa, että oli mahtavaa osallistua Parantajan polun ylläpitämiseen, enkä vaihtaisi pois hetkeäkään, mutta koen tän päätöksen oikeeksi tässä tilanteessa. Vielä ennen kun klikkaan itseni pois YP-listasta, kiitän Neksukkaa, Kauramaitoa, aiempia jo eronneita ylläpitäjiä, lukijoita ja yhteistyöläisiä, joiden ansiosta Parantajan polku on päässyt näin pitkälle. 


Aurinkomursu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti