keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Hahmo esittely - Oravaliito

Heipä hei! En olekkaan aikoihin tehnyt postausta, joten nyt on jo korkea aika alkaa tekemään aktiivisesti postauksia. Tänään ajattelin tehdä esittelypostauksen Oravaliidosta :D Siispä suoraan asiaan!

                                                              Spoilervaroitus

Oravaliito on tummanoranssi naaras jolla on metsänvihreät silmät, yksi valkoinen tassu, lyhyet jalat, hohtavakarva sekä pitkä, oravamainen, pörröinen häntä. Oravaliidon isä on Tulitähti, jolla on liekinvärinen turkki sekä smaragdinvihreät silmät. Oravaliidon emo taas on Hiekkamyrsky, sileäturkkinen, solakka,  kellanpunainen  naaras  vihreiden silmien kera. Oravaliidolla on yksi sisko, Lehtilampi. Lehtilampi on pienikokoinen, hoikka vaaleanruskea naaras, jolla on meripihkanväriset silmät sekä hän on myös parantaja.

Oravaliidolla on myöskin kumppani, klaanipäälikkö Vatukkatähti, eikä ole ihmekkän, että Vatukkatähti valitse juuri Oravaliidon omaksi varapäälikökseen. Hänen pentujaaan ovat  Alderheart (kolli), Juniperkit (kolli), Sparkpelt (naaras) ja Dandelionkit (naaras), mutta hänen pentujaan ei ole vielä suomennetuissa kirjoissa.  Oravaliito on syntynyt Myrskyklaanissa ja elänyt lähes koko elämänsä siellä. Oravaliito on kuolemansa jälkeen siirtynyt Tähtiklaaniin. Oravaliidolla on ollut kaksi oppilasta, Kettuloikka, Ruusukukka (ja Stormgloud, mutta kyseistä hahmoa ei ole tällähetkellä suomennetuissa kirjoissa) ja Oravaliidon itsensä mestari on Tomuturkki.Oravatassun mestari, Tomuturkki, pyytää Vatukkakynttä viemään oppilaan ulos metsästämään, koska hänellä oli itsellään kiire Lehväpilven juuri synnyttämien pentujen kanssa. Vatukkakynsi ei todellakaan ollut asiasta innoissaan, nimittäin kollin mielestä Oravatassu oli hyvin itsepäinen ja ärsyttävä. Soturi kuitenkin suostuu ja ottaa oppilaan mukaansa metsästyspartioon. He päättävät metsästää aurinkokivillä, josta Oravatassu oli vahvasti erimieltä. He aloittavat kiistelyn ja Oravatassu sanoo, että heidän pitäisi mennä saalistamaan joelle, lähelle nelipuuta. Vatukkakynsi huomaa vastahakoisesti oppilaan olevan oikeassa, mutta mieluummin kuolisi kuin myöntäisi sen Oravatassulle.


Tuo teksti on pieni pätkä kirjasta Kuunnousu (tietääkseni xD). Tosiaaan tälläisen esittelyn nyt väsäsin teille, joten toivottavasti oli kiinnostava lukea! :DD Ja anteeksi kun tässä einyt ole kuvaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti