perjantai 1. joulukuuta 2017

Joulukalenteri - Luukku 1

Ai. Hei? Mä täällä, Negs.
Joulukalenteri?
Enkö kertonut?
Oh...
Ootko yllättyny?
Miten mä taas jaksan tehdä joulukalenterin?
NO HEI! Ei yhtään mitään hätää tässä ole, mä oon yhtä yllättyny kun tekin olette. Mun alkuperänen aikomus ei ollut tehdä joulukalenteria, mutta tässä mä näköjään istun ja kirjoitan joulukalenteripostausta. Toki nää muutamat ensimmäiset postaukset on sitten hieman hutastuja, mutta yritän parhaani ja panostan tähän hommaan nyt ihan täysillä, ettei käy niinku viimevuonna! :D

Tän joulukalenterin idea on siis tämä;
Jokaisen joulukalenteripostauksen lopusta löytyy toisinaan lyhyt, toisinaan pidempi tarinanpätkä. Tarina kertoo hyvinkin mielikuvitusrikkaasti, kuinka Soturikissat voisivat valmistautua joulunviettoon, jos tietäisivät, mitä ovat joulukoristeet jne..
Tarinan ei pitäisi sisältää mitään juonipaljastuksia kirjoista (vain kissojen nimiä), mutta epäkohtia kirjoihin verrattuna kylläkin löytyy, on vähän pakko löytyä.×××Joulutarina

Päivä 1, Myrskyklaani

Kyyhkytassu juoksenteli ympäri leiriä ja kehräsi innoissaan. Joulu olisi taas tulossa! Nopeasti Kyyhkytassu kuitenkin huomasi hieman kauempana istuvan Paatsamalehden, joka tuijotti äkäisen näköisenä taivaalle. Nuori naaras päätti lähteä ottamaan selvää, mikä oli syy tuolle vanhemman soturin äkäiselle ilmeelle.
"Mikä sinulla on kyn näytät noin... Äkeältä?" Kyyhtassu kysyi loikittuaan ensin Paatsamalehden luokse.
"Nyt pitäisi muka olla joulukuu JA MAASSA EI OLE VIELÄKÄÄN LUNTA" Paatsamalehti sähähti vastaukseksi korottaen ääntään huomattavasti lopua kohden.
"Äh, olet oikeassa. Onhan tämä aika ankean näköinen maisema... Ja lumi on hienon näköistä!" Kyyhkytassu totesi ja istahti Paatsamalehden viereen tuijottelemaan taivaalle.
"Riistaako etsitte? Ei se noin vain tipahda suuhunne, ellette etsi sitä!" Vatukkakynsi totesi hyvinkin painokkaalla äänellä.
"Ei! Me odotamme, että sataisi lunta!" Kyyhkytassu hihkaisi. Vatukkakynsi pyöritteli päätään vastaukseksi.
"Eipä taida lunta tulla hetkeen" paikalle astellut Leijonaroihukin totesi.
"Äh... Tyhmää!" Kyyhkytassu tuhahti hieman pettyneenä ja heilautti häntäänsä. Hänen vieressään Paatsamalehti nousi ylös.
"Ehkä me voisimme kuitenkin koristella leirin jouluvaloilla" naaras ehdotti ja katsoi lempeästi vierellään istuvaa oppilasta, joka suostui ehdotukseen heti.
Yhdessä nämä kaksi hyvin joulumielistä kissaa alkoivat koristella Myrskyklaanin leiriä jouluvaloilla.

1 kommentti: