perjantai 23. joulukuuta 2016

Joulukalenteri - Luukku 23: "Toivelaulu"

Oon tänään tehny kaikenlaisia jouluvalmisteluja ja tuun vielä jatkamaan. Kaksi kuustakin ehdin tänään koristella. ^^

Nyt kuitenkin luukun varsinaiseen aiheeseen, Toivelauluun. Tätä luukkua multa pyydettiin, niin ahdan vähän tietoa Toivelaulusta tänne.Toivelaulun tunnistaa helposti siitä, että hänellä on toisen silmän alla raita ja hänen silmänsä ovat oudon sinertävänvihreät.
Kissa syntyi, kun mietin itseäni ja siksi kissa muistuttaa minua enemmän kuin aiemmin keksimä Jääsydän. Jääsydän ja Toivelaulu muistuttuvat kyllä huomattavasti toisiaa ja heidät voikin helposti sekottaa, ellei ole perillä siitä, kumpi on kumpi.
Miten Toivelaulu sitten syntyi? No, minäpä kerron mahdollisimman yksinkertaisesti...
Aloin eräänä päivänä miettimään itseäni, hyviä ja huonoja puoliani (jälkimmäinen oli selvästi helpompaa, ihminen kun huomaa huonot puolensa helpommin kuin hyvät). Toivelaululla on siis esimerkiksi ujouteni, mutta myös hyvä kuuloni (sanon yleensä "siis mitä", "siis mitä sanoit?" yms. vain sen takia, että se on normaalia, tai siksi etten kuunnellut :D) sekä hyvä makuaistini, mutta myös nirsouteni ruuan suhteen.
Kissan ulkonäkö oli ensin vain harmaa kissa raidoilla, mutta päädyin lopulta antamaan kisulle vain kaksi raitaa;
toinen silmän alla ja toinen korvassa.
Annoin Toivelaulun kehittyä rauhassa, siis tarkoitan, etten pyrkinyt luomaan kissaa heti valmiiksi, enkä ole varma onko hän vieläkään valmis.

Te, jotka luotte itsellenne ehkä tälläkin hetkellä uutta kissaa, niin antakaa sen kehittyä rauhassa ja varatkaa aikaa sen suunnittelulle. Anna kissalle puutteita sekä taitoja ja erikoisuuksia, sillä kukaan ei ole täydellinen, muttei myöskään huono ja turha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti