lauantai 5. tammikuuta 2019

Uusi Soturikissat-sivusto on julkaistu!

Virallisen, uudistetun Soturikissat-sivuston piti ilmestyä vasta 7.1, mutta ensimmäiset kävijät pääsivätkin tutkimaan sivuja jo eilen 4.1. 

Soturikissojen vanhoille sivuille ei ilmeisesti enää pääse. Myöskään muiden Erin Hunterin sarjojen vanhat sivut eivät näytä olevan enää olemassa, mutta uudelta sivustolta löytyy Etsijöille, Selviytyjille ja Bravelandsille omistettu "Other Brand Books"-sivu.

Muuten uuden sivuston sisältö on Soturikissat-aiheista. Sieltä löytyy esimerkiksi klaanien, kissojen ja kirjojen esittelyt, sukupuu, postauksia, kauppa Yhdysvalloille ja muulle maailmalle sekä "Visit the Moonpool"-sivu. Kuulammelta voi kysyä "kyllä tai ei"-kysymyksiä, mutta aina sillä ei ole vastausta annettavana.

Voit myös luoda oman käyttäjäsi sivuille. Nimimerkki on valittava sivujen omista ehdotuksista. Itse olen tuolla Wishheart188313. En ole vielä varma, mitä käyttäjällä voi tehdä, mutta eiköhän se selviä tässä lähiaikoina!

Mitä mieltä olette tästä sivustosta? Omasta mielestäni todella mielenkiintoinen paikka, josta löytyy paljon tietoa ja puuhaa. Jään kuitenkin odottamaan, että sivuille saadaan esimerkiksi lisää kissojen esittelyjä. On kuitenkin täysin ymmärrettävää, ettei kaikkea olla ehditty lisätä. Kaupasta löytyy varsin tyylikästä tavaraa, mutta en aio ostaa sieltä mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti