sunnuntai 28. huhtikuuta 2019

Uusin löytö ja kokoelma esittelyssä!

Moi! Kävin eilen Skanssissa ja ostin Suomalaisesta kirjakaupasta Bravelandsin toisen osan, Code of Honorin, ruotsiksi. Ruotsinkielinen nimi sille on Savannens lag. Monen sadan sivun pituisia kirjoja en ole lukenut ruotsiksi, mutta eiköhän se jotenkin ala sujua! Muita ruotsinkielisiä Erin Hunterin kirjoja ei Suomalaisessa ollut, mutta aiemmin on ollut saatavilla ainakin Uutta profetiaa ruotsiksi. Mutta ennen Code of Honorin lukemista aion lukea ensimmäisen osan, Broken Priden, joka löytyykin Vaskista ruotsiksi nimellä Splittrad flock.

Tässä samalla kokoelmani kokonaisuudessaan kuvattuna perheeni terassilla!

Millainen kokoelma teillä on? Kertokaa toki kommenteissa!Pian pääsen lukemaan Bravelandsia!

Uuden profetian aloitusosat! Kirppislöytöjä.


Ja keskimmäiset, kirppislöytöjä.

Kokoelmani aloittajat, jotka sain lahjoiksi!Mangaa kirpparilta. Muuten, tiesittekö että nuo Harmaaraidasta ja Millistä kertovat mangat katosivat Suomen kaupoista, kun olivat ehtineet olla jonkin aikaa ilmestyneinä? Kadonnut soturi (jota en omista) ja Soturin turvapaikka ilmestyivät vuonna 2009, Soturin paluu vuonna 2010. Tapahtuneella saattaa olla jokin yhteys siihen, että Villiin luontoon ja Kadonnut soturi ilmestyivät molemmat samana lokakuuna. Mangasarja olisi juonensa puolesta pitänyt ehdottomasti suomentaa Uuden profetian viimeisten tai Kolmikon mahdin ensimmäisten osien ohessa. Myös The Rise of Scourge on mielenkiintoinen, vaikka en pidäkään Ruoskasta hahmona.

Kirpparilta löytynyt Tulitähden tehtävä esittelee mielenkiintoisesti Taivasklaanin ja viime jouluna saamassani Kertomissa tarinoissa on kolme mahtavaa novellia!

Selviytyjät on Erin Hunterin kirjasarjoista ehdoton suosikkini. Siinä korostuu elämän armottomuus, mutta myös se, että haasteista selvitään yhteistyöllä. Tässä ensimmäisen saagan kolmas ja kuudes osa. Pimeys laskeutuu on kirppislöytö, Koiramyrsky joululahja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti