keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Uutta tietoa Auringon polusta ja Vatukkatähden myrskystä

Vatukkatähden myrsky ilmestyy 20.3.2019 ja Auringon polku 24.6.2019. Lisäksi näiden kirjojen kannet ja takakansitekstit on julkaistu:


Suuren taistelun jälkimainingeissa neljän kissaklaanin välit ovat taas kireät. Liittolaisuudet ovat rauenneet, uskollisuus on joutunut koetukselle, ja uusi päällikkö on noussut Tulitähden paikalle.

 Legendaarisen päällikön käpälänjälkien täyttäminen olisi vaikeaa kenelle hyvänsä kissalle, ja Vatukkatähdellä on lisäksi edessään vaikea tilanne: riista ei riitä, kissat ovat haavoittuneet ja Myrskyklaanin voima on enää muisto entisestä. 

Vatukkatähden on otettava paikkansa nopeasti, koska taivaanrannassa häämöttää jo uusi uhka - myrsky, jollaista soturikissat eivät ole koskaan ennen kokeneet. Tähtien enne-saagan lopussa nousee Myrskyklaanin päälliköksi varapäällikkö Vatukkakynsi. 

Vatukkatähden myrsky on itsenäinen erikoisseikkailukirja, joka jatkaa tarinaa kuusi kuuta sen jälkeen, mihin Viimeinen toivo-kirja päättyi.


Lukemattomien kuiden ajan villien kissojen heimo on elänyt rauhanomaisesti vuoristossa. Saalista on kuitenkin niukasti ja olot ovat ankarat, ja kissojen päällikkö pelkää, että loppu on lähellä.

  Kun eräs kissoista näkee salaperäisen näyn maasta, jossa on ylenpalttisesti ruokaa, vettä ja suojaa, joukko nuoria kissoja lähtee etsimään onneaan.

  Heillä on kuitenkin edessään suuria vaaroja. Vierailla mailla tulee vastaan erakoita ja hurjia kulkukissoja, jotka kaikki kamppailevat reviireistä ja vallasta. Kissasiirtolaisten on löydettävä tapa elää rinnakkain – tai kuolla toistensa kynsissä.

  Klaanien synty-saagassa kerrotaan soturikissojen aikojen alusta, jolloin ensimmäiset kissat asettuivat metsään ja alkoivat luoda soturilakia - kauan ennen kuin Tulitähti muutti kotikisunpesästään Myrskyklaaniin. Auringon polku on saagan ensimmäinen osa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti