sunnuntai 16. kesäkuuta 2019

Miksi Paatsamalehti on Tähtiklaanissa?

Moikkamoi murut! En oo hetkeen ollut aktiivinen, sori!  :(
Saksassa oli ihan super mukavaa ja mukaan tarrautu oikea lottovoitto! Ei ihan kirjaimellisesti, mutta muutamalla eurolla sain mukaani saksalaisen Soturikissa kirjan!!
Siinähän se komeilee kaikessa loistossaan mun kokoelman englanninkielisten opusten edessä. En ymmärrä saksaa, mutta onhan toi kirja kaunis! Koristeeksi on päässyt. Ja hei - hauska fakta, suomennettujen Soturikissojen kannet on otettu saksalaisista. Esimerkiksi ruotsalaisissa Soturikissoissa on alkuperäisversioiden kannet! Saksalaiset teki omat kannet ja suomalaiset haki saksalaisilta luvat käyttää niitä kansia!
No mutta, Saksan seikkailut on mennyttä, ja suunta on tulevaan! Seuraavana uhrina olis sitten Norja, ja todella toivon, että onnistuisin sieltäkin Soturikissoja löytämään.

Kuitenkin, olis varmaan jo aika siirtyä näistä alkulöpinöistä tän postauksen aiheeseen. Varoitan vielä, jos et oo lukenu Kolmikon mahtia ja Tähtien ennettä, saattaa tää postaus sisältää spoilereita!


"Miksi Paatsamalehti on pääsayt tähtiklaaniin, mutta esimerkiksi Vaahteravarjo ei"
Tää on varmasti monia mietittänyt kysymys ja oon täällä tänään avaamassa kysymyksiä asiasta. En voi tietää tarkalleen, mitä on tapahtunut ja miksi Hunterit ovat näin päättäneet, mutta voin oman mielipiteeni kuitenkin kertoa.

Monet pitää Paatsamalehteä ärsyttävänä hahmona. Kuitenkin kun miettii Paatsamalehden uskollisuutta ja kaikkea sitä, mitä Paatsamalehti on tehnyt noudattaakseen soturilakia, niin voi jollain tasolla ymmärtää Paatsaman järkytyksen kuullessaan oikeasta emostaan ja isästään. Paatsamalehti tappoi Saarniturkin, ettei tämä paljastaisi kaikille klaaneille Paatsamalehden ja hänen sisarustensa oikeaa alkuperää, mutta kuitenkin Paatsamalehti sitten itse kertoi asiasta. Tämä on syy, minkä takia moni vihaakin Paatsamalehteä.
Mä en ite nää tälle vihalle mitään syytä. Paatsamalehti oli paineen alla ja kantoi mukanaan myös taakkaa suorittamastaan murhasta. Mikäli osaan aavistaa oikein, niin Paatsamalehti murtui. Osaan hyvinkin kuvitella, kun ympäristö, jonka on luullut aidoksi, paljastuukin valheeksi.
Kuvittele itsesi Paatsamalehden tilaan;
Nopeasti risteilevät tunteet. Raivo, suru, viha, ahdistus... Sellaisessa mielentilassa tekee paljon harkitsemattomia tekoja, joita nämä molemmat Paatsamlehden teot olivat.
Toisin kuin Vaahteravarjo, Paatsamalehti on myöhemmin ilmoittanut katuvansa tekojaan. Ei niitä tietenkään tekemättömiksi saa katumalla.
Vaahteravarjo sairastui mielenterveydellisesti kokemastaan surusta ja alkoi nähdä hallusinaatioita. Toisin sanoen, Vaahteravarjo kärsi jonkin tasoisesta psykoosista tai dissosiatiivisestä häiriöstä. Tämä ei tietenkään vielä lukitse Vaahteravarjon pääsyä Tähtiklaaniin. Myös Paatsamalehdellä on havaittavissa selviä mielenterveyden häiriöitiloja.
Hallusinaatioissaan Vaahteravarjo kuitenkin näki kuitenkin pentunsa, jotka kehottivat häntä murhaamaan. Tämä kylmäsi tuon sydämen. Vaahteravarjo ei kyennyt tuntemaan rakkautta ja lämpöä, hän halusi nähdä vain verta ja murhata.

Tää on lyhyesti tiivistettynä oma näkemykseni asiasta.
Mielipiteitä, ajatuksia? Tulkaa rohkeasti kommentteihin kertomaan ja puhumaan aiheesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti